Benjamin Sundman

15.12 | Bilskola & Shopping
Torsdag den 15.12, den dagen jag tagit en tidig tid för min körlektion så att jag skulle hinna till min arbetsplats i tid... Well, det visade sig att jag var ledig den dagen. 
Nåja, jag hade körlektion klockan 9:00 på morgonen och denna gång fick jag köra med en manuell bil. Eftersom jag körde med en automat bil första gången så var det lite svårt att komma ihåg att man skall göra med konan och så... Med det gick faktiskt ganska bra endå. Fick till och med köra lite i trafiken så så skit kunde jag ändå inte vara. 
BMW aka bra stuff! 
 
Eftersom jag var ledig så tänkte jag att jag kan gå till konstfabriken och gå runt i butikerna där lite. Men eftersom butikerna öppnade först 10 och klockan var först lite före 10 så orkade jag inte bli och vänta så jag gick hem istället. 
 
Min farmor var hemma hos oss eftersom deras radhuslägenhets innertak blev renoverat. Så vi bakade lite julstjärnor, spelade Kimble och Afrikas stjärna och bara umgick. 
 
Klockan närmade sig 15 och jag blev att bege mej mot stan igen för att jag hade teorilektioner kvart över tre. Lärde mig inte så mycket tbh men kanske något litet. 
Efter teorilektionerna så skulle jag vänta på mamma för vi skulle och handla men hon slutade först 17 och jag slapp att gå kvart före så jag gick tillbaka till konstfabriken. Kanske inte var den bästa idén eftersom H&M hade rea och det slutade med att jag spenderade 28 €. Jag köpte två skjortor och en keps.
"Last Clean Sweater" - Sweatshirt  (Var på rea i butiken) 10 €. 
 
Sjorta med flygplan (hittade inte den på hemsidan och var också på rea) 15 €. 
 
Ljusgrå keps (även den var på rea och billigare i buiken) 3 €.
 
Fyy fan va ingen brydde sig om vad du köpt... Nähe, men du får leva med det.