Benjamin Sundman

Uppdatering | Vart fan har jag varit?

Sååååå... Jag har inte bloggat på över en månad. Senaste inlägget var 23.2 och det var en tid sen eftersom det är den första april just nu.

Orsaken till varför jag inte bloggat är ganska simpel. Jag har helt enkelt inte haft motivation, ork, eller något intressant att blogga om. ”Nå va ha du gjort då?” one may ask. Jo, här är kort va jag har gjort under mars månad:

Jag var till Itis med Karen. Detta ledde till att när vi skulle ta bussen hem så var vi spontana och tog metron in till Kampen. Första gången jag åkte metro så är stolt över mej själv.

 
 
Jag har fyllt 18. Och i samband med detta så har jag fått körkort! Yass mama werk!!!
Nånstans där vid 14-tiden på min födelsedag kom Lotte som en överraskning. Karen kom till mig sen också och vi alla for och äta sushi sedan. Tänker även påpeka här att det var första gången jag åt sushi. Accomplishment! På kvällen for jag med Eme på bio. Vi såg La La Land.
 
 
 
 
 
Jag har varit på min kusins konfirmation. Jag må vara hjälpledare men fan att det är tråkigt att sitta på en gudstjänst. Och han den jäveln hade bytt församling så hans konfirmation var på finska aka ännu värre.
 
 
Och that’s basically it, eftersom mitt liv inte är så jävla intressant. Följ gärna mig på Instagram (benjamin__oliver) för en någorlunda mer regelbunden uppdatering.
 
 
 
//Tack för mig