Benjamin Sundman

Holland haul

Okey so the original plan was to start writing in English but I lost the motivation, so I’m gonna continue to write in Swedish. Maybe I’ll write in English in the future but sorry my Finnish speaking readers, you have to practice your Swedish here for now! :*

Som förväntat så shoppade jag en liten del när jag var I Holland och jag hade tänkt nu att visa upp sakerna jag köpt. Javet att det gått över en vecka sedan jag kom tillbaka men jag skall försöka få ett inlägg upp om resan så snart som möjligt!

Det första ”plagget” jag köpte var faktiskt strumpor. Ja, du läste rätt, strumpor.  Inte för att jag glömt att packa med, utan för att jag inte har hittat gråa/ ljusgråa låga strumpor i Finland av någon underlig orsak. Jag köpte två olika sets och det första paret var från ett varuhus som heter HEMA. Socksetet kostade 5 € och så köpte jag ett annat set från Primark för 3 €.

 
På tal om Primark! Jag köpte lite annat därifrån också. En sweatshirt för 3€, två stycken t-skjortor för 2.50 €/ st., en keps för 3.50 € och ett telefonskal för 1.30 €. Kvalitetsmässigt så är det kanske inte det bästa med man kan ju alltid pröva.
 
 
 
 
Sen mina vänner så hittade vi en affär vid namn Bershka. Måste säga att jag verkligen gillade deras kläder men gick ut med endast ett par jeans för 20 €. Som tur så finns det en finsk nätbutik som man kan shoppa via. ;)
 
Jag vet inte varför men jag använder gympapåsar dagligen och så råkade jag även köpa en till från en butik vid namn Aktiesport. Aktiesport är basically en nederländsk version av Intersport och Stadium. Gympapåsen var i alla fall från Adidas och kostade 9.99 €.
 
 
Av någon underlig anledning fanns det en outlet butik i den lilla staden vi bodde i och jag hittade två sweaters från Jack & Jones där. Eftersom det var en outlet butik så var alla klädesplagg på -50 % och ännu efter det -25 %. Båda skjortorna blev runt 30 € tillsammans.
 
 
 
Eftersom jag tycker att mina tänder är gula så köpte jag en tandkräm med träkol (charcoal) från Holland & Barrett. Kommer göra ett inlägg om mina tankar kring tandkrämen sen när jag testar den. Om jag minns rätt så kostade en tandkräm runt 4.90 € men jag och Jenni köpte varsin så fick vi dem billigare.
 
 
Sist men inte minst så köpte jag en kofta från Forever 21. Själva butiken var ganska stökig men koftan var på rea och kostade 12 €, så jag förlåter dem.
 
 
Hörni, det var allt som jag köpt. Hoppas ni har tyckt att det var roligt att läsa! :)

// tack för mig