Benjamin Sundman

Uppdatering | Min vecka

Förra fredagen var det Gamlasdans och jag var där och kollade. Orsaken varför jag gick dit var för att Karen skulle vara med. Hon var den vackraste fucking queen av alla. Karen och hennes par Alexander dansade jättebra. Skulle ha varit kul om man själv skulle ha fått dansa gamlas men det skulle vra way to much effort för det.

Mellan fredagen och tisdagen han jag kolla igenom 2 säsonger av Madam Secretary och har snart kollat på hela säsong 3 av Unforgettable. #livetnärmanupptäcktdreamfilm

 
 
På måndagen hade jag teoriprov och var skitnervös för att det skulle skita sig. Otroligt nog så blev det godkänt och underligt nog så hade jag inte ett enda fel. Det var ett par frågor som jag ”gissade” svaren på så är lite förvånad att alla var rätt. Passade även på att gå till H&M i konstfabriken på eftermiddagen och köpa ett par svarta jeans.Pappa och Vivi åkte till Heinola på kvällen så jag och mamma blev ensamma hemma.
 
 
Lotte skulle egentligen kommit övernatten till mig på tisdagen men det blev ändrade planer och hon åkte hem på kvällen. Men på dagen så kom hon och Mila en sväng över för att klippa mitt hår och sedan drog vi till McDonalds.
 
 
 
 
Onsdag? Förutom att ligga i sängen och kolla på serie hela dagen så lagade jag middag åt mig och mamma. Lagade ungs omelett (?), ”uunimunakas” på finska. Hade inte så höga förväntningar men måste säga att den blev helt okej.
 
 
 
Den här dagen d.v.s. torsdag så blev jag väckt av mamma 8:40 av den enda orsaken att pappa hade skickat meddelande till mamma att jag skulle ut och skotta snö... När jag väl steg upp kl. 10 så gick jag genast ut. Kan säga att mitt mood var inte det bästa när jag kom in tillbaka. Är ganska less på snön och vill att det blir vår. Eftersom jag inte hade något bättre att göra så bakade jag mockarutorm där runt 13-tiden.
Där vid 15-tiden gick jag till konstfabriken för att träffa Eme och var där enda till mamma kom och söka mej vid 18-tiden när hon kom från jobbet. Och det var basically det.
 
 
 
Imorgon åker jag till Tuuri så det kommer kanske ett inlägg därifrån sen.

//Tack för mig