Benjamin Sundman

Punktering, rosa byxer & gravgårdsljus

Let’s be honest här... Mitt försök att vara mera aktiv och uppdatera här har lite skitit sej men jag försöker!Aja anyhoo, i detta inlägg tänkte jag skriva om lite saker som hänt mig nyligen i alla fall.

Först och främst så råkade jag få punktering på motorvägen för kanske två veckor sedan. Som tur var så var det bakre ringen på högra sidan som exploderade annars hade det kunnat gå dåligt. Pappa kom fram till att orsaken till att ringen exploderade var för att det varit med i någon olycka från tidigare, eftersom de är köpta från AVK (autovahinkokeskus.fi). Pappa kom och bytte ringen och allt var frid och fröjd igen. 

 
 
 Dagen därpå så unnade jag mig ett par nya sweatpants från H&M som kostade 20 €. Färgen på dem är gammelrosa, som ni kan se på bilden är är de lite mera ljusrosa men det är ett filter på, och ni kan hitta dem här (not sponsored, i wish).

Försöker personligen sluta bry och bli mera bekväm i kläder som jag går med så därför ville jag ha nya sweatpants.

 
Så var det ju alla helgons dag här förra helgen. Jag gjorde egentligen ingenting på förmiddagen men på kvällen gick jag på gravgården och tände ett ljus åt Lotte. Jag gick även en gång till sen senare med mina vänner jag tände då ett ljus på gamlamommos & gamlamofas grav. Efter gravgårds visiten så åkte vi och hämta takeaway mat och sedan åkte vi hem till Amy och hade en kul kväll.
 
   
 
 
Dessutom så var vi häromdagen med Jenni och filmade in till vår reklamvideo. Det är en skoluppgift som vi fått och vi har valt Plantagen som vårt företag.  Det vi filmade in verkade bli lyckat så få hoppas att slutresultatet blir bra.

 

Jag tror faktiskt att det var allt för denna gång och så skall vi hoppas att jag får ihop ett till blogginlägg så småningom!

// tack för mig