Benjamin Sundman

Min helg | Bula & besök

Min helg var lyckad skulle man kunna säga. Det började dock med att pappa var dum nog att försöka backa upp vår ena bil i ”garaget” fastän det var svinhalt på vår gård. Och som ingen nyhet så sket det sig. Bilen hade tappat fästet för framhjulen och gled nedåt och tog sedan fast i väggen.

När pappa kom in och berättade detta för mej så harmade det mera mej än vad det gjorde honom. Tur så var det inte min bil han körde den dagen. Pappa ringde efter min gufar och det tog inte så länge för han att komma till oss. Med lite planerande och linor så fick vi bilen bort från väggen och mitt på gården utan några större skador, varken till bilen eller väggen. Det blev bara en liten bula och ett par repor på ena dörren så inget allvarligt.

 

Eftersom SKAM säsong 3 kom till YLE Arenan på fredagen så måste jag bara börja kolla på den. Och jag kan ju säga att jag nästan har sett hela säsongen redan. Säsong 3 är utan vidare den bästa säsongen hittills. Isak och Even är ett så jävligt gulligt par och båda är jättesnygga. 

 So fricking cute!

Min lördag började med att jag steg upp av någon anledning 10 och var inte trött. Vi bestämde oss att fara och shoppa lite i Kungsporten medan min syster var på kalas. Vi köpte bl.a. orange lampor till min bil från Motonet, en julstjärna för 20 cent från Hong Kong och litet annat stuff.

När jag kom hem ringe Lotte mig och hade en ”jättedum” idé. Hon hade bestämt sig för att komma till Borgå bara för ett par timmar och hälsa på. Och jag kan egentligen inte riktigt beskriva hur glad och bra jag kände mej att hon faktiskt ville komma till Borgå och träffa sina vänner här. Hon var här ungefär 17-tiden och när hon hämtat upp gick åkte vi och söka Eme. Eftersom de var jättesugna på sushi så åkte vi till Oishi Sushi, en sushi restaurang här i Borgå. Jag åt inget dock eftersom jag ätit hemma en timme sen. Efter sushin blev vi sugna på glass så vi gick in till K-Citymarket och köpte två litersglassar och åkte sedan hem till mig. Vi hade det trevligt hemma hos mig i kanske en timme och sedan åkte Lotte hem till Ekenäs vid 20-tiden.
Eme stannade kvar hos mig i någon timme efter att Lotte åkt och gick sedan hem.

Ett helt perfekt umgänge en lördagskväll.

Min söndag bestod endast av att vara hemma och chilla. Jag kollade på ett eller två avsnitt av SKAM, gick igenom typ alla kanaler jag följer på Youtube och spelade The Sims 4.

//Tack för mej