Benjamin Sundman

4-6.11 | Höstdagarna
Fredag 4.11 | Resan dit 
Min fredan började helt normalt med att jag vaknade vid 9-tiden och åkte till min ia plats. Dagen gick och klockan började bli 16 och jag mådist gå lite tidigare eftersom bussen gick 16:30. 
Resan tog 2-2,5 h inklusive en 30 min paus på ABC Riihimäki. 
När vi väl var framme vid Toijalan Yhteiskoulu så fick vi ett deltagararmband och en liten bok med info, schema osv. Vi fick även en madrass att sova på. 
Klockan 20 så hade vi öppning i en annan byggnad som är en gymnastiksal-ish. 
Det hände inte så mycket annat intressant den kvällen och 00:30 var det tystnad. 
#wannabeartsy
 
Lördag 5.11 | Dagen där
Dagen började med väckning klocan 8:00, men stiger man upp förrän det är nödvändigt? Nej. Så lite före nio steg jag/ vi upp och gick och äta frukost.Programmet började egentligen 9:15 men det var inte så viktigt så vi gick så att vi var i andra byggnaden 9:30 dvs då det egentliga programmet började. Efter det hade vi förmiddagens verkstäder och jag hade en verkstad som hette "Vem vill bli en youtuber?". Och tbh så var det ganska basic stuff som man gick igenom, så inget nytt för mej.
Vi hade mat efter det och maten var broiler pasta men den var inte god. Sen efter maten hade vi lite samling och sånt och 13:30 hade vi eftermiddagens verkstäder och jag hade "Spel", aka vanliga bordsspel och sånt. 
Efter det hade vi "Programpark 1" och under den gick jag och tända ljus till Akaa gravgård.
När vi kom tillbaka från gravgården hade vi mat igen. Denna gång var det korvsoppa och det diggar inte jag för fem penni. 
18:30 hade vi "Programpark 2" och då var vi i skolans auditorie för där var det karaoke. Och vi som var från Borgå sjöng Spice Girls "Wannabe". 
22:30 var det Bongo och Open stage och på Open stage uppträdde Borgå med "Oa hela natten" och det kindof sket sig xD. 
Det var ungefär hur lördagen såg ut och det var tystnad klockan 1. 
En liten utsiktsbild 
Andra byggnaden.
Going to the graveyard.
 
En "trötter" Eme.
 Här är filmklippet utav Open Stage #cringe
 
Söndag 6.11 | Resan hem 
Också idag hade vi väckning 8 men inte steg vi idag upp då heller. Vi var "sena" till frukosten igen. Halv tio hade vi en sista samling i gymnastik byggnaden och efter det var det tid att packa ihop alla ens saker. 12 hade vi en lång-ish och tråkig mässa i Akaa kyrka och efter det var de hemfärd.
Vi stannade vid Linnantuuli i Janakkala en halvtimme innan vi fortsatt vår färd hemåt. Vi var tillbaka i Borgå ca 16.  
 
Hemma i Borgå.